25 Haziran 2013 Salı

Zeynel Tolga Suskun 2013 full albüm indir

Zeynel Tolga Suskun 2013 full albüm indir
zeynel-tolga-suskun
Zeynel Tolga Suskun 2013 full albüm indirme dinleme sitesi farkıyla.
Zeynel Tolgayı Tanıyalım:
12 Ekim 1977 İstanbul doğumlu olan sanatçı, çocuk yaşlarda dayısı Yusuf Elver’in ve dedesi Aşık Süleyman Elver’in desteği, aile dostları Şemsi Yasdıman’ın hediye ettiği cura ile müzikle tanıştı. İlerleyen yıllarda batı müziğine olan ilgisi onu gitara yönlendirdi.
Bu yıllarda dinlediği ve etkilendiği isimler ve gruplar arasında Aşık Veysel, Süleyman Elver, Şemsi Yasdıman, Bülent Ortaçgil, Fikret Kızılok, George Benson, Ella Fitzgerald, Nat King Cole, Marcus Miller, Pat Metheny, Queen, Rolling Stones, Guns’n Roses, Metallica, Bon Jovi, AC/ DC, A-ha, Michael Jackson, Mozart, Beethoven, Dvorjak, Verdi, Schubert, Schumann’ı sayabiliriz.

1998 – 2001 yılları arasında, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Sahne Sanatları, Opera Ana Sanat dalı bölümünde yüksek eğitimine başlayan Zeynel Tolga Gürer, 2001 yılında Marmara Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümüne geçerek Üniversite eğitimini burada tamamladı.
Müzik alanındaki çalışmalarına da ara vermeyen sanatçı, verdiği solo konserlerin yanında, birçok filmde ve çizgi filmde seslendirme yaptı. Reklam ve film müziği çalışmaları da bulunan Zeynel Tolga’nın ”en iyi senaryo” ödülü alan iki uluslararası film festivali ödülü bulunmaktadır.
Sesin, en önemli ifade şekli olduğunu vurgulayan sanatçı, bugüne kadar düzenlediği seminer ve derslerle 5000′i aşkın katılımcıya eğitim vermiştir. Birçok filmin ve çizgi filmin seslendirmesini yapan sanatçının öğrencileri arasında Spikerler, Ses sanatçıları, Sinema ve Tiyatro oyuncuları da yer almaktadır.
Yapmış olduğu kişisel çalışmaların yanında, 2008 yılında ön çalışması tamamlanarak rehabilitasyon merkezlerine sunulan ve uygulanan “Yaşamsal Müzik Algısı“ projesini psikolog Levent Kahraman ile birlikte oluşturan sanatçı, böylelikle kimsesiz çocuklar, engelliler vakfı ve sokak hayvanları yararına verdiği birçok yardım konserinin dışında, toplumsal duyarlılığıyla da, daha aktif bir hale geldi.
Eğitimciler tarafından da desteklenen bu proje, çocuk gelişimine ve kişisel gelişime sağlayacağı katkı açısından, alanında uzman birçok eğitimci ve psikolog tarafından övgüye layık görülmüştür.
Zeynel Tolga bugün, hazırlığı bir yıl süren keyifli bir çalışmanın ardından, 1 tanesi sözü müziği Emre Ertan’a ait, 2′si ortak çalışmaları olan, 6′sının sözü müziği kendisine ait 9 şarkıyla ve ilk solo albümü Suskun’u çıkarmıştır.
icerik
01. Başka Dünyalar
02. Aşkınla Say
03. Suskun
04. Aşk İçin
05. Neredeyim
06. Dayanamam
07. Öfke
08. Yağmur Üzüntüsü
09. Zaman Akmaz

İndirmek için tıkla

0 yorum :

Yorum Gönder