19 Haziran 2013 Çarşamba

MFÖ Mazhar Fuat Özkan No Problem 2013 full albüm indir

MFÖ Mazhar Fuat Özkan No Problem 2013 full albüm indir
mashar-fuat-ozkan
MFÖ Mazhar Fuat Özkan No Problem 2013 full albüm indirme dinleme sitesi farkıyla.
Albüm ile ilgili diğer bilgiler
İlk kez 1987 yılında plak ve kaset formatında yayımlanan, Mazhar-Fuat-Özkan diskografisinin önemli albümü, tam 26 yıl sonra yeniden WEPLAY etiketiyle, ilk kez CD formatında dinleyici karşısına çıkıyor.
MFÖ olarak kaydettikleri ilk albüm olan “Ele Güne Karşı”, 1984 yılında piyasaya sürülür. Bu albüm hem Mazhar-Fuat-Özkan üçlüsünün ülkenin en uzun soluklu ve en sağlam gruplarından biri olacağının müjdecisidir, hem de Türkçe popüler müzikte yeni bir başlangıç, adeta bir milattır. Nitekim arkası da gelir.
Mazhar-Fuat-Özkan üçlüsü Eurovision Türkiye elemelerine ilk kez 1985 yılında katılır ve “Diday Diday Day” adlı şarkı ile ülkeyi temsil etmeye hak kazanırlar. Üçlü aynı yarışmaya 1987 yılında katıldığında ise “No Problem” adlı bir şarkıyla yarışır ve şarkı aynı yıl yayımlanan yeni MFÖ albümünün adı olur. “No Problem” 1987’nin en iyi albümlerinden biri olarak müzik tarihine yazılır.
Albümün künyesinde Erkan Oğur, Garo Mafyan, Orhan Topçuoğlu, Uğur Başar gibi dönemin en önemli müzisyenlerinin de adları vardır. O yıllarda daha ünlü olmayan Aşkın Nur Yengi ise Jeyan Erpi ile birlikte albümde gruba vokal yapmaktadır. Özellikle “Niyet Neydi Akıbet Ne Oldu?”yu dinlerken Aşkın Nur Yengi’nin sesini kolayca fark edeceksiniz zaten.
Yıllar sonra bu albümü tekrar dinleyebilmek kadar, bugüne dek dinleyememiş olanlara da nihayet ulaşacağını bilmek sevindirici. MFÖ arşivinin kayıp halkası da böylece tamamlanmış oluyor. Bize düşen artık “No Problem”in keyfini doyasıya çıkarmak oluyor.
icerik
1. No Problem
2. Bulamadım Senin Gibisini
3. Niyet Neydi Akıbet Ne Oldu
4. Sen Sarhoş Olunca
5. Yalnızlar Garı
6. Uç Oldum
7. Tam Ortasındayım
8. Bazı Bazı
9. Muhabbetler Sana Doğru
10. Ağlamakla Olmaz Sevgilim
11. Cici Bebek

                                     İndirmek için tıkla

No Pass / Şifre Yoktur.

0 yorum :

Yorum Gönder