23 Haziran 2013 Pazar

Sinan Akçıl Kapı Bize Yazdım 2013 full albüm indir

Sinan Akçıl Kapı  Bize Yazdım 2013 full albüm indir
sinan-akcil
Sinan Akçıl Kapı  Bize Yazdım 2013 full albüm indirme dinleme sitesi farkıyla
Albüm ile ilgili diğer bilgiler
Yaptığı tüm albümleri ile Türkiye müzik sektöründe ses getiren ve çok konuşulan Sinan Akçıl, Poll Production etiketi ve Polat YAĞCI prodüktörlüğünde piyasaya çıkarttığı albümü ‘’Kapı’’ ile yine çok konuşulacak…
‘’Kapı’’ albümünün içinde tamamı Sinan Akçıl’a ait 9 şarkı ve 5 remix yer alıyor. Albümde düzenlemeler de Sinan Akçıl’ın yanı sıra,Avrupa’nın ve Yunanistan’nın en büyük prodüktörlerinden biri olan Pantelis Kotakis(dj pantelis),Ümit Kuzer,Selim Çaldıran imzaları var.Albümde ki 5 remixte de İspanya’nın dünyaca ünlü Dj’i Armando Junior ve Türkiye’nin en önemli Dj’lerinden Ufuk Akyıldız,Mert Hakan ve Cemre Burak isimleri yer alıyor.
Herkes bu yaz Sinan Akçıl ile dans edecek….
Her şarkısı birbirinden iddialı, her şarkıda farklı duygulara gireceğimiz ‘’Kapı’’ sevenleri ile buluşuyor. Bu yıl en çok dinlenen albüm olmaya aday ‘’Kapı’’,bu Yaz’a damgasını vuracak.
Hayranlarının yoğun ilgisinden oldukça memnun olan Sinan Akçıl, benim ‘’Tek Aşkım’’ diye adlandırdığı fanclub’ının dövmesini bileğine yaptırarak tekrar gönülleri fethetti.
Albümü ile en ince ayrıntısına kadar ilgilenen Sinan Akçıl, şarkıları kadar yeni imajı ve fotoğrafları ile de dikkat çekecek. Albüm fotoğrafları için dünyanın birçok yıldızı ile çalışan Jerry Stolwijck ile çalışan Sinan Akçıl, hayranlarının merakla beklediği albümü ‘’Kapı’’ ile müzik marketlerde ki yerini aldı.
‘’Kapı’’ albümünü 22 Mart günü Bostancı Gösteri Merkezinde binlerce kişiye verdiği konserde,’’en heyecan duyduğum ve kendimi bulduğum albümüm’’ diye açıklayan Sinan Akçıl,bakalım müzik sektörüne bu sefer nasıl bir yön verecek…
icerik
1.Kapı
2.Yatma
3.Dev Dalga
4.Sürüne Sürüne
5.Telefon (Cemre Burak Versiyon)
6.Bize Yazdım
7.Yapmacık
8.O Sensen
9.Senden Deliyim
яeмıχes
10.Sürüne Sürüne (Armando Junior Remix)
11.Kapı (Ufuk Akyıldız Remix)
12.Telefon (Dj Pantelis Versiyon)
13.Yatma (Ufuk Akyıldız Remix)
14.Kapı (Mert Hakan Remix)

İndirmek için tıkla


0 yorum :

Yorum Gönder