28 Haziran 2013 Cuma

Aysu Baçeoğlu İşte Olay 2013 Single albüm indir

Aysu Baçeoğlu İşte Olay 2013 Single albüm indir
aysu-beceoglu,
Aysu Baçeoğlu İşte Olay 2013 Single albüm indirme dinleme sitesi farkıyla.
Aysu Beçeoğlu biyografisi:
1979 yilinda Istanbul’da dogdu. Boga burcu. Özel Ortadogu koleji ve Erenköy kiz lisesi bitirdi.
Aslen Arnavut, asilli bir ailenin, ilk çocugu olan Aysu Baceoglu, 2001 yilinda Vizyon Ajans Atilla Kalpakaslan ile basladigi mankenlik meslegine Basak Gürsoy’la devam etti. Mankenlik yaptigi yillarda Türkiye’nin sayili Top Modellerinden biri olan mp3su.com Aysu Baceoglu; Türkiye’nin disinda Yurtdisinda bir çok ülkede de Top modellik yapti.


Mankenlik yaptigi yillarda sesinin güzelliginin ailesinin ve arkadaslarinin israri ile farkina varan sanatçi; İlyas Tetik ve Erdem Siyavusgilden aldigi san ve repertuar derslerinden sonra; 2006 yilinda müzik piyasasina “Sen sagliga zararlisin” adli fantezi tarzi ilk albümünü çikardi.
Albümü çiktigi andan itibaren oldukça ses getirdi. Ancak mükemmeliyetçi bir yapiya sahip oldugundan, kendisini müzik konusunda yeterli bulmadigi için, ilk albümünden sonra daha yogun san ve repertuar dersleri aldi.
Aysu Baceoglu; 5 yillik bir aradan sonra bir yil süren studyo çalismasi neticesinde “Öpücük” adini verdigi pop tarzindaki ikinci albümünü Nisan 2012′de sevenleri ile bulusturdu.
2013 yılında ise yeni çıkarttığı single albüylede sevenlerinin kalbini birdaha fet etmiş bulundu ve son single çalışması aysu beçeoğlu işte olay ile sitemizde yerini almaktadır.
icerik
01. Kaçın Kurası
02. Anla
03. Anla (Remix)

İndirmek için tıkla


0 yorum :

Yorum Gönder