23 Ağustos 2013 Cuma

Resmi büyütmek için tıklayın.
Hz. Yusuf’un Hayatı Tüm 1-2-3 Türkçe Dublaj VCD 45 Bölüm indir
En son star tvde yayınlanan Hz. Yusufun Hayatı dizisinin 1, 2. ve 3. sezonları olan Hz Yusufun Çocukluk Dönemi, Zindandan Saraya ve Vuslat bölümleri full olarak indirebilirsiniz.
Hz. Yusufun Hayatı – Çocukluk Dönemi 15 VCD
Kenan ülkesinden mısır ülkesine semavi bir hediye… Bütün insanlar için Kur’an’da anlatılan en güzel, en etkileyici ve en dramatik hikâyelerden bir hikaye… Hediye edilmek üzere satın alınan semavi bir köle !Yusuf Peygamber…
Toplam 45 bölümlük dizi film olarak çekilen hz.Yusuf filminin ilk 15 bölümünü içeren sette hz. Yusufun doğumundan köle olarak Mısıra getirilmesi, Potifar ve eşi Züleyha tarafından satın alınması ve burada gençlik çağına gelmesi süreci yer almakta… Hikayelerin en güzelini Ashab-ı Kehf’in yönetmeni Faracullah Silahşör çekti.
Hz. Yusufun Hayatı – Zindandan Saraya 15 VCD
Toplam 45 bölümlük dizi film olarak çekilen hz.Yusuf filminin ikinci 15 bölümlük kısmı Hz. Yusuf´un gençlik döneminden sonraki yaşamını konu almıştır. Hikayelerin en güzelini Ashab-ı Kehf’in yönetmeni Faracullah Silahşör çekti.
Hz. Yusufun Hayatı – Vuslat 15 VCD
Kenan ülkesinden mısır ülkesine semavi bir hediyesi… Bütün insanlar için Kur’an’da anlatılan en güzel, en etkileyici ve en dramatik hikâyelerden bir hikaye… Yusuf rüyasında on bir yıldızın, Güneş ve ayın kendisine secde ettiklerini görür. Babası Hz. Yakub ona bu rüyayı sakın kardeşlerine anlatma der” ama kardeşler hem rüyayı hem de rüyanın yorumunu duyunca kıskançlık ateşiyle yanmaya başlarlar. Yusuf’u Kenan ülkesinde bir kuyuya atarlar. Yusuf’la, Yusuf’un güzelliğiyle kuyu bir gül bahçesine dönüşür.
Kardeşleri gömleğini de kana bulayarak, Yusuf’u kurt kaptı diye babalarına yalan söylerler ama Yakub inanmaz. ve Yusuf’u beklemek için kendine bir kulübe yapar. Hüzünler kulübesinde Yusuf’un ayrılığıyla Yakub’un gözlerine uyku yürümez…Uyku rüya olur.. Gözlerine ak düşer.
Kuyunun yanından geçmekte olan bir kafile Yusuf’u bulur ve insanların köle olarak alınıp satıldığı Mısır’a Piramitler ülkesine, satmak üzere götürür. Orada az bir fiyatla onu mısır Azîzi’ne satarlar. Aziz Potifar da onu eşi Züleyha’ya hediye eder. Hediye edilmek üzere satın alınan semavi bir köle!
Not : VCD formatındadır. Bilgisayarınıza vlc, gom player var ise sorunsuz oynatır. TV’niz yada dvd, vcd veya media oynatıcınız VCD destekliyor ise usb yada herhangi bir cdye yazarak tvde izlemekte mümkündür.
İZLEMEDİYSENİZ MUTLAKA İZLEYİN
Resmi büyütmek için tıklayın.
Resmi büyütmek için tıklayın.
————————————————————-
Boyut:7-gb
Sıkıştırma: Rar / Şifre:rupi
Tarama: Webroot. / Durum Temiz



0 yorum :

Yorum Gönder